Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/467
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубовенко, Костянтин Вікторович-
dc.contributor.authorДубовенко, Надія Сергіївна-
dc.contributor.authorСоляр, Артем Ярославович-
dc.contributor.authorДубовенко, Константин Викторович-
dc.contributor.authorДубовенко, Надежда Сергеевна-
dc.contributor.authorСоляр, Артем Ярославович-
dc.contributor.authorDubovenko, Kostyantyn-
dc.contributor.authorDubovenko, Nadiya-
dc.contributor.authorSolyar, Artem-
dc.date.accessioned2013-08-20T10:07:22Z-
dc.date.available2013-08-20T10:07:22Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationДубовенко К. В. Напрями удосконалення устаткування для бактерицидної дезактивації харчових продуктів імпульсною електронно-променевою обробкою / К. В. Дубовенко, Н. С. Дубовенко, А. Я. Соляр // Сучасні наукові досягнення - 2008 : зб. матеріалів Всеук. наук.-практ. конф., 29-30 лист. 2008. — Миколаїв : МДАУ, 2008. — Т. 3. — С. 141-144.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/467-
dc.description.abstractНа основі аналізу сучасного стану розробки лінійних індукційних прискорювачів розглянуто напрями подальших досліджень, спрямованих на удосконалення засобів пастеризації харчових продуктів потоками прискорених електронів.ru
dc.description.abstractНа основе анализа современного состояния разработки линейных индукционных ускорителей рассмотрены направления дальнейших исследований, направленнях на усовершенствование средств пастеризации пищевых продуктов потоками ускоренных электронов.-
dc.description.abstractOn the base of analysis pertaining to the working out linear induction accelerators the trends of the further investigations are considered aimed at improvement of means for food product pasterization with the accelerated electron beams.-
dc.description.abstractНа основе анализа современного состояния разработки линейных индукционных ускорителей рассмотрены направления дальнейших исследований, направленнях на усовершенствование средств пастеризации пищевых продуктов потоками ускоренных электронов.-
dc.description.abstractOn the base of analysis pertaining to the working out linear induction accelerators the trends of the further investigations are considered aimed at improvement of means for food product pasterization with the accelerated electron beams.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський державний аграрний університетru
dc.subjectПастеризація харчових продуктівru
dc.subjectелектронний прискорювачru
dc.subjectПастеризация пищевых продуктовru
dc.subjectэлектронный ускорительru
dc.subjectFood product pastrizationru
dc.subjectelectron acceleratorru
dc.titleНапрями удосконалення устаткування для бактерицидної дезактивації харчових продуктів імпульсною електронно-променевою обробкою.ru
dc.titleНаправления усовершенствования электрооборудования для бактерицидной дезактивации пищевых продуктов импульсной электронно-лучевой обработкой.-
dc.titleThe ways of the electrical equipment improvement for bactericidal desactivation of food products by the pulsed electron beam treatment.-
dc.titleOn the base of analysis pertaining to the working out linear induction accelerators the trends of the further investigations are considered aimed at improvement of means for food product pasterization with the accelerated electron beams.-
dc.titleThe ways of the electrical equipment improvement for bactericidal desactivation of food products by the pulsed electron beam treatment.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дубовенко1.pdf123,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.