Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4697
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКот, Стах Петрович-
dc.contributor.authorКот, Стах Петрович-
dc.contributor.authorKot, Stah-
dc.contributor.authorКириченко, Віктор Анатолійович-
dc.contributor.authorКириченко, Виктор Анатольевич-
dc.contributor.authorKyrychenko, Viktor-
dc.date.accessioned2018-10-10T08:13:12Z-
dc.date.available2018-10-10T08:13:12Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМікробіологія: методичні рекомендації до самостійного вивчення дисциплін та тематики контрольних робіт [Електронний ресурс] : для студ. заоч. форми навч. за напрямом підгот. 6.090102 - "ТВППТ" / уклад. С. П. Кот, В. А. Кириченко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 35 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4697-
dc.descriptionУ методичних вказівках викладено порядок вивчення курсу „Мікробіологія” та основні питання і завдання для написання контрольної роботи, передбачені навчальним планом підготовки студентів заочної форми навчання спеціальності „Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”. Головним завданням методичних вказівок є допомога студентам у самостійному вивченні курсу, підготовці до виконання лабораторних робіт із основних розділів дисципліни „Мікробіологія” та написанні контрольної роботи.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectмікробіологіяuk
dc.subjectісторія мікробіологіїuk
dc.subjectморфологіяuk
dc.subjectмікроорганізмиuk
dc.subjectгенетика і селекціяuk
dc.subjectінфекційні хворобиuk
dc.titleМікробіологіяuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kot_S.Mikrobiolog_Sam_Kontr.pdf373,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.