Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4697
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кот, Стах Петрович | - |
dc.contributor.author | Кот, Стах Петрович | - |
dc.contributor.author | Kot, Stah | - |
dc.contributor.author | Кириченко, Віктор Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Кириченко, Виктор Анатольевич | - |
dc.contributor.author | Kyrychenko, Viktor | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-10T08:13:12Z | - |
dc.date.available | 2018-10-10T08:13:12Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Мікробіологія: методичні рекомендації до самостійного вивчення дисциплін та тематики контрольних робіт [Електронний ресурс] : для студ. заоч. форми навч. за напрямом підгот. 6.090102 - "ТВППТ" / уклад. С. П. Кот, В. А. Кириченко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 35 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4697 | - |
dc.description | У методичних вказівках викладено порядок вивчення курсу „Мікробіологія” та основні питання і завдання для написання контрольної роботи, передбачені навчальним планом підготовки студентів заочної форми навчання спеціальності „Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”. Головним завданням методичних вказівок є допомога студентам у самостійному вивченні курсу, підготовці до виконання лабораторних робіт із основних розділів дисципліни „Мікробіологія” та написанні контрольної роботи. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | мікробіологія | uk |
dc.subject | історія мікробіології | uk |
dc.subject | морфологія | uk |
dc.subject | мікроорганізми | uk |
dc.subject | генетика і селекція | uk |
dc.subject | інфекційні хвороби | uk |
dc.title | Мікробіологія | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kot_S.Mikrobiolog_Sam_Kontr.pdf | 373,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.