Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4752
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-18T11:01:08Z | - |
dc.date.available | 2018-10-18T11:01:08Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "Магістр" освітньої спеціальності 204 - "ТВППТ" денної та заочної форм навчання / уклад. Л. О. Стріха. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 27 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4752 | - |
dc.description.abstract | Дисципліна «Технологічне обладнання та технологія переробки м’яса» займає важливе місце у формуванні знань кваліфікованих фахівців спеціальності «ТВППТ» з питань вивчення та впровадження безпосередньо в умовах виробництва м’ясної та іншої сировини вітчизняних і закордонних високоефективних технологій. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | виробництво ковбасних виробів | uk |
dc.subject | якість сировини | uk |
dc.subject | Технологічні схеми виробництва | uk |
dc.subject | Копчення | uk |
dc.subject | виробництво сирокопчених ковба | uk |
dc.subject | Ковбасні вироби | uk |
dc.title | Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohichne obladnannia ta tekhnolohiia pererobky miasa.pdf | 348,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.