Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4757
Назва: Проектування технологічних процесів переробних підприємств. Частина 2
Автори: Горбенко, Олена Андріївна
Горбенко, Елена Андреевна
Gorbenko, Elena
Норинський, Олексій Ігорович
Норинский, Алексей Игоревич
Norinskiy, Oleksiy
Стрельцов, Володимир Вадимович
Стрельцов, Владимир Вадимович
Streltsov, Vladimir
Ключові слова: сільськогосподарська продукція
переробка та зберігання
технологічні процеси
проектування підприємств
машиновикористання
складання бізнес‐плану
Дата публікації: 2015
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Проектування технологічних процесів переробних підприємств. Частина 2 [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практ. робіт студ. спец. 7.10010203 "Механізація сільського господарства" / уклад. О. А. Горбенко, О. І. Норинський, В. В. Стрельцов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 53 с.
Опис: Метою вивчення дисципліни є підготовка фахівця, здатного кваліфіковано вирішувати питання переробки та зберігання сільськогосподарської продукції в умовах фермерських та індивідуальних господарств, орендних підприємств та селянських спілок.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4757
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gorbenko_O.Proektuv_teh_pr_Prakt_2.pdf629,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.