Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4772
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кот, Стах Петрович | - |
dc.contributor.author | Кот, Стах Петрович | - |
dc.contributor.author | Kot, Stah | - |
dc.contributor.author | Кириченко, Віктор Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Кириченко, Виктор Анатольевич | - |
dc.contributor.author | Kyrychenko, Viktor | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-25T11:29:43Z | - |
dc.date.available | 2018-10-25T11:29:43Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Санітарна мікробіологія [Електронний ресурс] : метод. реком. до практ. занять та самост. роботи студ. зі спец. 7.18010001 та 8.18010001 - "Якість, стандартизація та сертифікація" / уклад. С. П. Кот, В. А. Кириченко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 59 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4772 | - |
dc.description | Мета даних методичних рекомендацій – сприяти розвитку і вдосконаленню практичних навичок у студентів при проведенні санітарно-мікробіологічної оцінки об'єктів (повітря, вода, ґрунт, обладнання, руки і т.п). При цьому передбачається, що вони будуть служити додатковим матеріалом при розгляді теоретичних питань з дисципліни «Санітарна мікробіологія | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | санітарна мікробіологія | uk |
dc.subject | мікробіологічні дослідження | uk |
dc.subject | експертиза харчових продуктів | uk |
dc.subject | вірусологія | uk |
dc.subject | імунологія | uk |
dc.subject | ветеринарна мікробіологія | uk |
dc.title | Санітарна мікробіологія | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kot_S.Sanit_mikrob_Prakt_Samos.pdf | 1,08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.