Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4773
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Стриха, Людмила Александровна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Назаренко, Інна Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Назаренко, Инна Валериевна | - |
dc.contributor.author | Nazarenko, Inna | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-25T11:45:41Z | - |
dc.date.available | 2018-10-25T11:45:41Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Сертифікація продукції та послуг [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практ. робіт студ. спец. 7.18010010, 8.18010010 - "Якість, стандартизація та сертифікація" / уклад. Л. О. Стріха, І. В. Назаренко. — Електрон. текст. дан. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 57 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4773 | - |
dc.description | Для освоєння курсу необхідно ознайомитися з діючими законодавчими актами, нормативними документами, пов'язаними з питаннями сертифікації, познайомитися з міжнародним досвідом, зрозуміти механізм прийняття рішень в процесі вибору системи сертифікації товарів (робіт, послуг). Перед кожним практичним заняттям студент повинен підготувати відповідний теоретичний матеріал. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | сертифікація | uk |
dc.subject | методологічний підход | uk |
dc.subject | стандартизація | uk |
dc.subject | міжнародний досвід | uk |
dc.subject | метрологія | uk |
dc.subject | управління якістю | uk |
dc.title | Сертифікація продукції та послуг | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Striha_L.Sert_PP_Prakt.pdf | 436,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.