Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4799
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоцюбенко, Ганна Анатоліївна-
dc.contributor.authorКоцюбенко, Анна Анатольевна-
dc.contributor.authorKotsyubenko, Anna-
dc.contributor.authorКоваль, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorКоваль, Ольга Анатольевна-
dc.contributor.authorKoval, Olga-
dc.date.accessioned2018-11-02T09:49:59Z-
dc.date.available2018-11-02T09:49:59Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції кролівництва та хутрового звірівництва [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самост. роботи та лабораторно-практичних занять студ. денної форми навч. напряму підгот. 6.090102 - "ТВППТ" / уклад. Г. А. Коцюбенко, О. А. Коваль. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 60 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4799-
dc.descriptionЗміна форм власності в агропромисловому комплексі, організація фермерських господарств в значній мірі вплинуло на розвиток галузей тваринництва. На сьогодення, основною метою ведення будь-якої галузі – це виробництво дешевої, якісної продукції. Кролівництво та звірівництво – найперспективніша галузь тваринництва.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectкролівництвоuk
dc.subjectзвірівництвоuk
dc.subjectтваринництвоuk
dc.subjectрентабельність кролівництваuk
dc.subjectутримання і вирощуванняuk
dc.subjectбонітування звірівuk
dc.subjectпороди кролівuk
dc.subjectморфологічна будоваuk
dc.titleТехнологія виробництва продукції кролівництва та хутрового звірівництваuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kotsubenko_G.TVPKHZ_Samost_LPZ.pdf781,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.