Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4800
Назва: Технологія виробництва продукції птахівництва
Автори: Патрєва, Людмила Семенівна
Патрева, Людмила Семеновна
Patreva, Ludmila
Коваль, Ольга Анатоліївна
Коваль, Ольга Анатольевна
Koval, Olga
Ключові слова: птахівництво
технологія виробництва
методи розведення
м’ясна продуктивність
селекція
технологія інкубації
технологія годівлі
утримання
Дата публікації: 2015
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції птахівництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання курс. проекту студ. денної та заочної форми навч. (напрям підготовки 6.19010201-"Технологія вироб. і переробки прод. тваринництва") / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 39 с.
Опис: Курсовий проект є завершальним етапом вивчення дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва» і базується на знаннях, які були отримані студентами на лекціях та лабораторно-практичних заняттях. Курсовий проект має своєю метою систематизацію, закріплення і розширення теоретичних та практичних знань з птахівництва і їх застосування при вирішенні конкретних виробничих задач.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4800
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Patreva_L.TVPP_Kurs.pdf518,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.