Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4800
Назва: | Технологія виробництва продукції птахівництва |
Автори: | Патрєва, Людмила Семенівна Патрева, Людмила Семеновна Patreva, Ludmila Коваль, Ольга Анатоліївна Коваль, Ольга Анатольевна Koval, Olga |
Ключові слова: | птахівництво технологія виробництва методи розведення м’ясна продуктивність селекція технологія інкубації технологія годівлі утримання |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва продукції птахівництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання курс. проекту студ. денної та заочної форми навч. (напрям підготовки 6.19010201-"Технологія вироб. і переробки прод. тваринництва") / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 39 с. |
Опис: | Курсовий проект є завершальним етапом вивчення дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва» і базується на знаннях, які були отримані студентами на лекціях та лабораторно-практичних заняттях. Курсовий проект має своєю метою систематизацію, закріплення і розширення теоретичних та практичних знань з птахівництва і їх застосування при вирішенні конкретних виробничих задач. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4800 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Patreva_L.TVPP_Kurs.pdf | 518,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.