Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4849
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаркова, Наталія Валентинівна-
dc.contributor.authorМаркова, Наталья Валентиновна-
dc.contributor.authorMarkova, Nataliya-
dc.date.accessioned2018-11-15T08:45:19Z-
dc.date.available2018-11-15T08:45:19Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва рослинних кормів [Електронний ресурс] : робочий зошит для студ. денної форми навч. напряму підготовки 6.090102 "ТВППТ" / уклад. Н. В. Маркова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 80 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4849-
dc.descriptionНавчальна дисципліна «Технологія виробництва рослинних кормів» як складова частина ОПП підготовки бакалаврів напряму 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» вивчає основи сучасних технологій заготівлі кормів, вибір оптимальних варіантів для конкретних природних та господарських умов з метою збільшення виробництва і покращання якості кормів, підвищення ефективності галузі тваринництва.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectрослинні кормиuk
dc.subjectтехнологія виробництваuk
dc.subjectспособів заготівліuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectметоди обліку кормівuk
dc.subjectконсервування кормівuk
dc.subjectврожайністьuk
dc.titleТехнологія виробництва рослинних кормівuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Markova_N.TVRK_RZ.pdf1,78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.