Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/495
Назва: Оцінка якості молока.
Оценка качества молока.
Evaluation of milk quality.
Автори: Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
Ключові слова: Заготівельне молоко
вміст жиру
вміст білка
динаміка вмісту сухої речовини
Заготовительное молоко
содержание жира
содержание белка
динамика содержания сухого вещества
Blank milk
fat content
the protein content
dynamics of dry matter content
Дата публікації: 2011
Видавництво: Миколаївський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Назаренко І. В. Оцінка якості молока / І. В. Назаренко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. — Миколаїв : МДАУ, 2011. — Вип. 4 (63), Т. 3, ч. 1 — С. 70–73.
Короткий огляд (реферат): Досліджено якісні показники заготівельного молока та виявлено залежність змін деяких його фізико-хімічних властивостей. Встановлено наявність вірогідного впливу місяців року на хімічний склад молока.
Исследованы качественные показатели заготовительного молока и выявлена зависимость изменений некоторых физико-химических его свойств. Установлено наличие достоверного влияния месяцев года на химический состав молока.
Quality indicators of procuring milk are investigated and dependence of variations of some its physical and chemical properties is revealed. Availability of authentic of months of year on a chemical compound of milk is established.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/495
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2011. - Вип. 4 (63). - Т. 3 . - Ч. 1.
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
назаренко 1.PDF2,87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.