Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/497
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Назаренко, Інна Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Назаренко, Инна Валериевна | - |
dc.contributor.author | Nazarenko, Inna | - |
dc.date.accessioned | 2013-08-21T14:50:22Z | - |
dc.date.available | 2013-08-21T14:50:22Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Назаренко І. В. Особливості виробництва м’ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва / І. В. Назаренко // Вісник Сумського національного аграрного університету. — Суми, 2012. — № 10 (20). — С. 157–160. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/497 | - |
dc.description.abstract | Досліджено теоретичні та практичні основи технології виробництва м’ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва. Розглянуто вплив функціональних харчових добавок «Вітасол С6П» та «Хам-стар 5» при виробництві карбонаду копчено-вареного та філе яловичого копчено-вареного. | ru |
dc.description.abstract | Исследовано теоретические и практические основы технологии производства мясных деликатесов в условиях мясоперерабатывающего предприятия г. Николаева. Рассмотрено влияние функциональных пищевых добавок «Витасол С6П» и «Хам-стар 5» при производстве карбонада копчено-вареного и филе говяжьего копчено-вареного. | - |
dc.description.abstract | The theoretical and practical foundations of technology in the meat processing enterprises Nikolayev/ the influence of functional food additives “Vitasol S6P” and “Ham-Star 5” diamond in the production of cooked and smoked fillet of beef cooked smoked. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.subject | М’ясні делікатеси | ru |
dc.subject | «Вітасол С6П» | ru |
dc.subject | «Хам-Стар 5» | ru |
dc.subject | харчові добавки | ru |
dc.subject | термообробка | ru |
dc.subject | Мясные деликатесы | ru |
dc.subject | «Витасол С6П» | ru |
dc.subject | пищевые добавки | ru |
dc.subject | термообработка | ru |
dc.subject | Meat delicacies | ru |
dc.subject | "Vitasol S6P" | ru |
dc.subject | "Ham-Star 5" | ru |
dc.subject | "Ham-Star 5" | ru |
dc.subject | heat treatment | ru |
dc.title | Особливості виробництва м’ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва. | ru |
dc.title | Особенности производства мясных деликатесов в условиях мясоперерабатывающего предприятия г. Николаева. | - |
dc.title | Features of deli meat in meat processing enterprises of Nikolaev. | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
45.pdf | 310,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.