Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/497
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНазаренко, Інна Валеріївна-
dc.contributor.authorНазаренко, Инна Валериевна-
dc.contributor.authorNazarenko, Inna-
dc.date.accessioned2013-08-21T14:50:22Z-
dc.date.available2013-08-21T14:50:22Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationНазаренко І. В. Особливості виробництва м’ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва / І. В. Назаренко // Вісник Сумського національного аграрного університету. — Суми, 2012. — № 10 (20). — С. 157–160.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/497-
dc.description.abstractДосліджено теоретичні та практичні основи технології виробництва м’ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва. Розглянуто вплив функціональних харчових добавок «Вітасол С6П» та «Хам-стар 5» при виробництві карбонаду копчено-вареного та філе яловичого копчено-вареного.ru
dc.description.abstractИсследовано теоретические и практические основы технологии производства мясных деликатесов в условиях мясоперерабатывающего предприятия г. Николаева. Рассмотрено влияние функциональных пищевых добавок «Витасол С6П» и «Хам-стар 5» при производстве карбонада копчено-вареного и филе говяжьего копчено-вареного.-
dc.description.abstractThe theoretical and practical foundations of technology in the meat processing enterprises Nikolayev/ the influence of functional food additives “Vitasol S6P” and “Ham-Star 5” diamond in the production of cooked and smoked fillet of beef cooked smoked.-
dc.language.isootherru
dc.subjectМ’ясні делікатесиru
dc.subject«Вітасол С6П»ru
dc.subject«Хам-Стар 5»ru
dc.subjectхарчові добавкиru
dc.subjectтермообробкаru
dc.subjectМясные деликатесыru
dc.subject«Витасол С6П»ru
dc.subjectпищевые добавкиru
dc.subjectтермообработкаru
dc.subjectMeat delicaciesru
dc.subject"Vitasol S6P"ru
dc.subject"Ham-Star 5"ru
dc.subject"Ham-Star 5"ru
dc.subjectheat treatmentru
dc.titleОсобливості виробництва м’ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва.ru
dc.titleОсобенности производства мясных деликатесов в условиях мясоперерабатывающего предприятия г. Николаева.-
dc.titleFeatures of deli meat in meat processing enterprises of Nikolaev.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
45.pdf310,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.