Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5003
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКот, Стах Петрович-
dc.contributor.authorКот, Стах Петрович-
dc.contributor.authorKot, Stah-
dc.contributor.authorКириченко, Віктор Анатолійович-
dc.contributor.authorКириченко, Виктор Анатольевич-
dc.contributor.authorKyrychenko, Viktor-
dc.date.accessioned2018-12-18T08:09:23Z-
dc.date.available2018-12-18T08:09:23Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЗагальна мікробіологія і вірусологія [Електронний ресурс] : метод. реком. для викон. лабораторних занять та самост. роботи студ. напряму підгот.6.051401 - "Біотехнологія" / уклад. С. П. Кот, В. А. Кириченко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 109 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5003-
dc.descriptionСучасні економічні процеси, що відбуваються в нашому суспільстві зобов’язують вищу школу підняти якість підготовки технологів, які будуть здатні направлено регулювати мікробіологічні процеси з метою підвищення якості кормів, молока, молочних продуктів, м’яса, яєць, профілактики і лікування хвороб тваринuk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectмікробіологіяuk
dc.subjectвірусологіяuk
dc.subjectмікроорганізмиuk
dc.subjectінфекційні захворюванняuk
dc.subjectгенетикаuk
dc.subjectімунітетuk
dc.subjectморфологія бактерійuk
dc.subjectмікроскопuk
dc.titleЗагальна мікробіологія і вірусологіяuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kot_S.ZMV_Lab_2014.pdf2,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.