Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5027
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стародубець, Олексій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Starodubets, Aleksey | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-20T12:50:50Z | - |
dc.date.available | 2018-12-20T12:50:50Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Лабораторна діагностика якості та безпеки продукції тваринного та рослинного походження [Електронний ресурс] : метод. реком. для лабораторно-практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" / уклад.О. О. Стародубець. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 32 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5027 | - |
dc.description.abstract | Основу оцінки якості харчових продуктів складає використання сучасних методів аналізу: спектрального, хроматографічного, люмінесцентного, реологічного та ін. Дослідження, що проводяться на етапі розроблення технології, дозволяють визначати стандартні показники якості харчової продукції, що входять до нормативної документації. За допомогою контролю запобігали випуску фальсифікованої продукції ще в часи Середньовіччя. Так, наприклад, оцінка і контроль якості продукції в ту епоху сприяли запобіганню використання крейди для відбілення хлібу, випеченого з борошна низького ґатунку, або неорганічних пігментів, застосовуваних для зміни кольору вин та інших напоїв, що могло призвести до катастрофічних наслідків. Задача дисципліни – дати студентам знання і практичні навички з контролю якості продуктів тваринництва, яка передбачає вивчення забруднювальних речовин в харчових продуктах, шляхи їх міграції, токсико- гігієнічну характеристику, технологічні способи зниження їх у харчовій сировині та продукції. При проходженні курсу студенти повинні оволодіти методами досліджень, визначати чинники продовольчої якості та безпеки. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | Оцінка якості молока | uk |
dc.subject | Оцінка якості кефіру | uk |
dc.subject | Дослідження свіжості м'яса | uk |
dc.subject | Оцінка якості яєць | uk |
dc.subject | Маркування рибних консервів | uk |
dc.title | Лабораторна діагностика якості та безпеки продукції тваринного та рослинного походження | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Laboratorna diahnostyka yakosti ta bezpeky produktsiyi.pdf | 308,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.