Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5033
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХоненко, Любов Григорівна-
dc.contributor.authorHonenko, Lubov-
dc.date.accessioned2018-12-20T13:33:56Z-
dc.date.available2018-12-20T13:33:56Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationТехнічні культури [Електронний ресурс] : робочий зошит до виконання самостійних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" напряму 6.090101 "Агрономія" денної форми навчання / уклад. Л. Г. Хоненко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 67 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5033-
dc.description.abstractЗавданням дисципліни є формування у здобувача вищої освіти теоретичних знань і практичних навиків прийомів оптимізації умов вирощування технічних культур шляхом використання агротехнічних прийомів та нових технологій з метою отримання високоякісної продукції, розвитку уміння аналізу технологій вирощування сільськогосподарських культур, застосування добрив і підвищення продуктивності сільськогосподарського виробництва. Предметом навчальної дисципліни є технології вирощування технічних культур та їх ріст і розвиток залежно від грунтово- кліматичних умов. Об’єктом навчальної дисципліни є цукроносні, енергетичні, олійні, прядивні та наркотичні рослини. Зошит складено з метою закріплення теоретичних знань із дисципліни; навчити здобувачів вищої освіти працювати з підручниками, додатковою літературою та інтернет-ресурсами. В завданнях передбачено вивчення, засвоєння агробіологічних, екологічних та агротехнічних особливостей вирощування технічних культур, які згідно робочої програми рекомендовано для самостійного вивчення.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectМіскантусuk
dc.subjectВербаuk
dc.subjectЩавнатuk
dc.subjectвирощування бурякуuk
dc.titleТехнічні культуриuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnichni kul'tury_zoshyt.pdf5,28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.