Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5049
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лихач, Вадим Ярославович | - |
dc.contributor.author | Лихач, Вадим Ярославович | - |
dc.contributor.author | Likhach, Vadym | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-09T10:10:28Z | - |
dc.date.available | 2019-01-09T10:10:28Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для викон. курсового проекту студ. ф-ту ТВППТСБ денної та заочної форми навч. спец. 8.09010201-"ТВППТ" / уклад. В. Я. Лихач. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 96 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5049 | - |
dc.description.abstract | Низький рівень виробництва і споживання продуктів тваринництва в Україні значно послаблює продовольчу безпеку держави і становить загрозу для здоров’я нації. Ситуацію, що склалася в тваринництві України можна змінити лише на основі принципово нових технологічних рішень. Вітчизняне сільське господарство для свого подальшого розвитку потребує модернізації, так як існуючі форми його ведення часто засновані на застарілих, високовитратних методах, технологіях і технічних засобах. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UK |
dc.subject | продукція тваринництва | uk_UK |
dc.subject | розведення | uk_UK |
dc.subject | годівля | uk_UK |
dc.subject | механізація сільського господарства | uk_UK |
dc.subject | технологічні розрахунки | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва | uk_UK |
dc.type | Book | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Lihach_V.ITVPT_Kurs.pdf | 931,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.