Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5051
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКачанова, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorКачанова, Татьяна Владимировна-
dc.contributor.authorKachanova, Tatiana-
dc.contributor.authorІскакова, Оксана Шаміліївна-
dc.contributor.authorИскакова, Оксана Шамильевна-
dc.contributor.authorIskakova, Oksana-
dc.date.accessioned2019-01-09T11:04:07Z-
dc.date.available2019-01-09T11:04:07Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСистеми технологій (Технологія виробництва продукції рослинництва) [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних занять студ. напряму підгот. 6.030509 "Облік і аудит" і 6.030508 "Фінанси і кредит" / уклад. Т. В. Качанова, О. Ш. Іскакова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 40 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5051-
dc.description.abstractМета навчальної дисципліни «Системи технологій (технологія виробництва продукції рослинництва)” – сформувати у майбутніх фахівців поняття щодо технології виробництва рослинницької продукції. Вивчити технологічні особливості виробництва будь-якої сільськогосподарської культури можна лише за чіткої уяви суті процесів, що відбуваються в ґрунті, повітряному середовищі й самій рослині та забезпечують її життєдіяльність і формування високої продуктивності посіву.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectсистема технологійuk_UK
dc.subjectпродукція рослинництваuk_UK
dc.subjectтехнологічні особливості виробництваuk_UK
dc.subjectпродуктивністьuk_UK
dc.subjectсільськогосподарські культуриuk_UK
dc.subjectхімізація в землеробствіuk_UK
dc.subjectнасіннєзнавствоuk_UK
dc.subjectпрограмування врожаюuk_UK
dc.titleСистеми технологій (Технологія виробництва продукції рослинництва)uk_UK
dc.typeBookuk_UK
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kachanova_T.ST_TVPR_Prakt.pdf1,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.