Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5054
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нікончук, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Никончук, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Nikonchuk, Nataliya | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-14T09:50:26Z | - |
dc.date.available | 2019-01-14T09:50:26Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Виробництво рослинної олії [Електронний ресурс] : завдання для самост. роботи студ. денної форми навч. спец. 8.09010101-"Агрономія" / уклад. Н. В. Нікончук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 70 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5054 | - |
dc.description.abstract | Спеціальний курс технології виробництва рослинних олій ставить за мету дати студентам науково обґрунтовані знання про основні технологічні процеси переробки олійної сировини, починаючи від їх післязбиральної обробки і зберігання та закінчуючи одержанням із неї готової продукції - високоякісних харчових і технічних рослинних олій, а також шротів кормового та харчового призначення. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | рослинні олії | uk_UK |
dc.subject | технологія виробництва | uk_UK |
dc.subject | олійна сировина | uk_UK |
dc.subject | пресування | uk_UK |
dc.subject | рослинництво | uk_UK |
dc.subject | зберігання і очищення | uk_UK |
dc.subject | метод екстракції | uk_UK |
dc.subject | переробка олійного насіння | uk_UK |
dc.title | Виробництво рослинної олії | uk_UK |
dc.type | Book | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nikonchuk_N.VRO_Zavd_Samost.pdf | 363,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.