Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5059
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Марценюк, Ігор Михайлович | - |
dc.contributor.author | Марценюк, Игорь Михайлович | - |
dc.contributor.author | Martsenyuk, Igor | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-14T12:20:35Z | - |
dc.date.available | 2019-01-14T12:20:35Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Селекція та насінництво сільськогосподарських культур. Навчальні модулі 1-4 [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання лаб. робіт студ. денної та заоч. форм навч. з напряму підгот. 6.090101 "Агрономія" / уклад. І. І. Марценюк. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 44 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5059 | - |
dc.description.abstract | Робота над створенням перспективних сортів рослин - пріоритетний напрямок інтенсифікації сільського господарства. Саме це є метою селекції - науки про методи створення сортів і гібридів рослин, галузі сільськогосподарського виробництва ,що займається виведенням нових та поліпшенням існуючих сортів і гібридів культурних рослин для задоволення потреб людини. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | сільськогосподарські культури | uk_UK |
dc.subject | селекція | uk_UK |
dc.subject | насінництво | uk_UK |
dc.subject | основи селекції | uk_UK |
dc.subject | методи добору | uk_UK |
dc.subject | технологія селекційного процесу | uk_UK |
dc.subject | гібридизація | uk_UK |
dc.subject | сортозміни | uk_UK |
dc.title | Селекція та насінництво сільськогосподарських культур. Навчальні модулі 1-4 | uk_UK |
dc.type | Book | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Martsenuk_I.SNSK_Lab_1_4.pdf | 412,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.