Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5073
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зінченко, Є. В. | - |
dc.contributor.author | Zinchenko, E. V. | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-15T14:37:15Z | - |
dc.date.available | 2019-01-15T14:37:15Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Зінченко Є. В. Біологічна модель плодів баклажана, придатних до переробки / Є. В. Зінченко // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2018. - Вип. 3 (99). - С. 84-88. - DOI:1 0.31521/2313-092X/2018-3(99)-14. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5073 | - |
dc.description.abstract | У статті представлено удосконалену методику хіміко-технологічного сортовипробування овочевої сировини для переробної промисловості (на прикладі плодів баклажана), створено біологічну модель сировини, придатної до переробки. Висвітлені дослідження сприяють підвищенню якості готової продукції та зниженню втрат сировини. Проведене дослідження спрощує підбір сортів баклажана селекції Інституту овочівництва і баштанництва НААН України, вирощених в умова х лівобережного Лісостепу України та придатних до переробки. | uk_UK |
dc.description.abstract | Methodology was improved for chemical technological varietal testing of vegetable raw materials for processing industry (for example eggplant fruit), biological model of raw material that created is available for processing. These studies are contribute to improving the quality of finished products and reduce raw material losses. Conducted research are simplifies selection of eggplant varieties selection of the Institute of Vegetable and Melons of the National Academy Sciences of Ukraine, which are grown in conditions of the left-bank Forest-steppe of Ukraine suitable for processing. | - |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.relation.ispartofseries | ;DOI:1 0.31521/2313-092X/2018-3(99)-14 | - |
dc.subject | плоди баклажана | uk_UK |
dc.subject | овочева сировина | uk_UK |
dc.subject | переробка | uk_UK |
dc.subject | біологічна модель | uk_UK |
dc.subject | хіміко- технологічна оцінка | uk_UK |
dc.subject | eggplant fruits | uk_UK |
dc.subject | raw material | uk_UK |
dc.subject | processing | uk_UK |
dc.subject | biological model | uk_UK |
dc.subject | chemical and technological evaluation | uk_UK |
dc.title | Біологічна модель плодів баклажана, придатних до переробки | uk_UK |
dc.title.alternative | Biological model of egg-plants suitable for processing | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2018. - Вип. 3 (99) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n99v3r2018zinchenko.pdf | 1,19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.