Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5073
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗінченко, Є. В.-
dc.contributor.authorZinchenko, E. V.-
dc.date.accessioned2019-01-15T14:37:15Z-
dc.date.available2019-01-15T14:37:15Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЗінченко Є. В. Біологічна модель плодів баклажана, придатних до переробки / Є. В. Зінченко // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2018. - Вип. 3 (99). - С. 84-88. - DOI:1 0.31521/2313-092X/2018-3(99)-14.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5073-
dc.description.abstractУ статті представлено удосконалену методику хіміко-технологічного сортовипробування овочевої сировини для переробної промисловості (на прикладі плодів баклажана), створено біологічну модель сировини, придатної до переробки. Висвітлені дослідження сприяють підвищенню якості готової продукції та зниженню втрат сировини. Проведене дослідження спрощує підбір сортів баклажана селекції Інституту овочівництва і баштанництва НААН України, вирощених в умова х лівобережного Лісостепу України та придатних до переробки.uk_UK
dc.description.abstractMethodology was improved for chemical technological varietal testing of vegetable raw materials for processing industry (for example eggplant fruit), biological model of raw material that created is available for processing. These studies are contribute to improving the quality of finished products and reduce raw material losses. Conducted research are simplifies selection of eggplant varieties selection of the Institute of Vegetable and Melons of the National Academy Sciences of Ukraine, which are grown in conditions of the left-bank Forest-steppe of Ukraine suitable for processing.-
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.relation.ispartofseries;DOI:1 0.31521/2313-092X/2018-3(99)-14-
dc.subjectплоди баклажанаuk_UK
dc.subjectовочева сировинаuk_UK
dc.subjectпереробкаuk_UK
dc.subjectбіологічна модельuk_UK
dc.subjectхіміко- технологічна оцінкаuk_UK
dc.subjecteggplant fruitsuk_UK
dc.subjectraw materialuk_UK
dc.subjectprocessinguk_UK
dc.subjectbiological modeluk_UK
dc.subjectchemical and technological evaluationuk_UK
dc.titleБіологічна модель плодів баклажана, придатних до переробкиuk_UK
dc.title.alternativeBiological model of egg-plants suitable for processinguk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2018. - Вип. 3 (99)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n99v3r2018zinchenko.pdf1,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.