Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5095
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПідпала, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorПодпалая, Татьяна Васильевна-
dc.contributor.authorPodpalaya, Tatiana-
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorСтриха, Людмила Александровна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.contributor.authorНазаренко, Інна Валеріївна-
dc.contributor.authorНазаренко, Инна Валериевна-
dc.contributor.authorNazarenko, Inna-
dc.date.accessioned2019-01-21T11:33:31Z-
dc.date.available2019-01-21T11:33:31Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСтандартизація продукції та послуг [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практ. робіт студ. ОКР "Спеціаліст", "Магістр" спец. 8010010, 8.18010010 - "Якість, стандартизація та сертифікація" / уклад. Т. В. Підпала, Л. О. Стріха, І. В. Назаренко. — Електрон. текст. дан. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 54 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5095-
dc.description.abstractПерехід країни до ринкової економіки з властивою їй конкуренцією, боротьбою за довіру споживачів змушує фахівців ширше використовувати методи стандартизації, метрології та управління якістю в своїй практичній діяльності. Це є інструментом забезпечення не тільки конкурентоспроможності, а й ефективного партнерства виробника, замовника і продавця на всіх рівнях управління.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectстандартизаціяuk_UK
dc.subjectринкова економікаuk_UK
dc.subjectпродукція та послугиuk_UK
dc.subjectметрологіяuk_UK
dc.subjectуправління якістюuk_UK
dc.subjectсертифікаціяuk_UK
dc.titleСтандартизація продукції та послугuk_UK
dc.typeBookuk_UK
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pidpala_T.SPP_Prakt.pdf617,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.