Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5105
Назва: Енергетичні засоби в АПК
Автори: Гавриш, Валерій Іванович
Havrysh, Valeriy
Грубань, Василь Анатолійович
Hruban', Vasyl'
Галєєва, Антоніна Петрівна
Halyeyeva, Antonina
Ключові слова: Вибір тягових зусиль
Експлуатаційна вага
Тяговий діапазон
Потужність двигуна
передаточне число трансмісії
витрати палива
Дата публікації: 2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Енергетичні засоби в АПК [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 208 "Агроінженерія" та 015 "Професійна освіта (Технологія виробництва і переробка продуктів сільського господарства)" / уклад. В. І. Гавриш, В. А. Грубань, А. П. Галєєва. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 68 с.
Короткий огляд (реферат): Курсова робота виконується з метою систематизації і закріплення знань, набутих при вивченні курсу "Енергетичні засоби в АПК", розвитку в здобувачів вищої освіти вміння застосовувати отримані інженерні знання для підвищення ефективності використання тракторів та автомобілів. Вихідними даними для тягового розрахунку трактора являються: тип трактора (колісний або гусеничний); номінальне тягове зусилля (у відповідності з ГОСТ 27021 - 86 - це таке зусилля, при якому на стерні твердістю 1,0 -1,5 МПа і вологості 8 -18 % тяговий ККД трактора близький до максимального, і для колісних тракторів складає 60 - 65 %, гусеничних 70 - 75 % , а коефіцієнт буксування не перевищує 18 % у колісних 4К2, 16 % у колісних 4К4 і 5 % у гусеничних тракторів); відповідна номінальному тяговому зусиллю розрахункова швидкість рух трактора (теоретична швидкість при номінальній частоті обертання колінчастого вала). Крім того, задається ґрунтовий агрофон для побудови теоретичної тягової характеристики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5105
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Enerhetychni zasoby v APK.pdf634,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.