Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5107
Назва: Генетика у ветеринарній медицині та основи розведення тварин
Автори: Гиль, Михайло Іванович
Gill, Mikhail
Баркарь, Євген Володимирович
Barkar, Evgen
Ключові слова: Будова клітин
Будова хромосом
Лінійне розміщення генів
Множинний алелізм
Дата публікації: 2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Генетика у ветеринарній медицині та основи розведення тварин [Електронний ресурс] : робочий зошит для лабораторних і самостійних занять студентів освітньої спеціальності 212- "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" денної форми навчання / уклад. М. І. Гиль, Є. В. Баркарь. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 155 с.
Короткий огляд (реферат): Розкриття молекулярних основ спадковості вивело генетику на ведуче місце серед інших біологічних наук. Гени визначають не тільки особливості ознак, але і можливості їх розвитку й формування, а звідси – можливість розвитку та існування клітин, організму. Одночасно, порозуміння генетичних процесів і оволодіння деякими біотехнологіями визначило генетиці центральну роль керування процесами життя, блискуче майбутнє. У системі підготовки фахівців з «Ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи» „Генетика…” є теоретичною основою для розв’язання практичних задач з розуміння потенційної та фактично реалізованої спадковості у виробничих умовах з живими об’єктами, до яких з’ясовуються питання ветеринарної гігієни, санітарії й експертизи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5107
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Henetyka u veterynarniy medytsyni ta osnovy rozvedennya tvaryn.pdf2,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.