Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5118
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбенко, Олена Андріївна-
dc.contributor.authorGorbenko, Elena-
dc.contributor.authorПастушенко, Андрій Сергійович-
dc.contributor.authorPastushenko, Andriy-
dc.contributor.authorНоринський, Олексій Ігорович-
dc.contributor.authorNorinskiy, Aleksey-
dc.date.accessioned2019-01-28T08:20:53Z-
dc.date.available2019-01-28T08:20:53Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМеханізовані технології виробництва та переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : методичні рекомендації для проходження практики здобувачами вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 208 "Агроінженерія" денної форми навчання / уклад. О. А. Горбенко, А. С. Пастушенко, О. І. Норинський. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 59 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5118-
dc.description.abstractМетою лабораторних занять є поглиблення знань технологічних процесів переробки сільськогосподарської сировини на переробних комплексах.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectправила техніки безпекиuk_UK
dc.subjectпроцес сушіння зернаuk_UK
dc.subjectТехнічний опис сепаратораuk_UK
dc.subjectпроцес переробки насінняuk_UK
dc.titleМеханізовані технології виробництва та переробки сільськогосподарської продукціїuk_UK
dc.typeBookuk_UK
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mekhanizovani tekhnolohiyi vyrobnytstva ta pererobky silskohospodarskoyi produktsiyi.pdf3,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.