Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5120
Назва: Україно-англо-польский глосарій зовнішньоекономічної діяльності
Автори: Ключник, Альона Володимирівна
Klyuchnik, Alena
Гончаренко, Ірина Василівна
Honcharenko, Iryna
Галунець, Наталія Іванівна
Galunets, Natalia
Гусенко, Анжела Анатоліївна
Husenko, Anzhela
Ключові слова: економічні терміни
Тлумачення слів
професійне спілкування фахівців
Глосарій термінів
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Україно-англо-польский глосарій зовнішньоекономічної діяльності [Електронний ресурс] / уклад. : А. В. Ключник, І. В. Гончаренко, Н. І. Галунець, А. А. Гусенко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 83 с.
Короткий огляд (реферат): Глосарій термінів зовнішньоекономічної діяльності українського, англійського і польського варіантів рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальностей 7. 050206 „Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності”, 7. 050201 „Менеджмент організацій (митної справи)”, 7. 030507 „Переклад”, які вивчають англійську мову як основну. Глосарій містить 138 термінів пов’язаних з здійсненням зовнішньоекономічної діяльності, що становлять основу вузькоспеціальної термінології та професійного спілкування фахівців з зовнішньоекономічної діяльності. Авторами значну увагу приділено міжнародній мікро­ та макроекономіці, системі «Інкотермс», понять і термінів, які використовують такі міжнародні економічні організації як МВФ, СОТ, Світовий банк та інші, до яких автори запропоновано свій варіант перекладу. Глосарій складено на основі термінології, що розкриває теоретичні та практичні аспекти зовнішньоекономічної діяльності. Тлумачення слів в глосарії подаються у своєму оригінальному вигляді, що відповідають сучасним розмовним та сленговим варіантам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5120
Розташовується у зібраннях:Словники та довідники (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ukrayino-anglo-polskyj glosarij zovnishnoekonomichnoyi diyalnosti.pdf606,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.