Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5125
Назва: Технологія виробництва продукції рослинництва
Автори: Коваленко, Олег Анатолійович
Коваленко, Олег Анатольевич
Kovalenko, Oleg
Панфілова, Антоніна Вікторівна
Панфилова, Антонина Викторовна
Panfilova, Antonina
Ключові слова: рослинництво
технологія виробництва
контроль якості
забур’яненість посівів
обробка грунту
корнева система зернових
Дата публікації: 2014
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції рослинництва [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо проведення навчальної практики студ. денної форми навч. напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент" / уклад. О. А. Коваленко, А. В. Панфілова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 41 с.
Короткий огляд (реферат): Курс "Технологія виробництва продукції рослинництва" - це єдина дисципліна агрономічного напрямку, передбачена навчальним планом підготовки студентів економічного профілю. Її основою є рослинництво, як прикладна наука, що синтезує знання багатьох інших прикладних і теоретичних дисциплін біологічного, технічного та економічного циклів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5125
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kovalenko_O.TVPR_Hav_pr_2014.pdf597,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.