Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5127
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПанфілова, Антоніна Вікторівна-
dc.contributor.authorПанфилова, Антонина Викторовна-
dc.contributor.authorPanfilova, Antonina-
dc.date.accessioned2019-01-28T09:57:28Z-
dc.date.available2019-01-28T09:57:28Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції рослинництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для самост. вивчення дисц. та завдання для контр. роботи студ. заоч. форми навч. напряму підгот. 6.030601 "Менеджмент" / уклад. А. В. Панфілова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 32 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5127-
dc.description.abstractПри вивченні дисципліни слід зрозуміти, що рослинництво є провідною і основною галуззю сільськогосподарського виробництва. Знати сучасний стан і перспективи зростання виробництва сільськогосподарської продукції. Особливу увагу потрібно звернути на те, що основний шляхзбільшеннявиробництва продукціїрослинництва в Україні - це значне підвищення урожайності всіх сільськогосподарських культур на основівдосконалення технологій їх вирощування.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectрослинництвоuk_UK
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UK
dc.subjectсистеми землеробстваuk_UK
dc.subjectсівозміниuk_UK
dc.subjectобробіток грунтуuk_UK
dc.subjectпрограмування врожаївuk_UK
dc.titleТехнологія виробництва продукції рослинництваuk_UK
dc.typeBookuk_UK
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Panfilova_A.TVPR_Sam_2014.pdf252,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.