Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5130
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коваленко, Олег Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Коваленко, Олег Анатольевич | - |
dc.contributor.author | Kovalenko, Oleg | - |
dc.contributor.author | Панфілова, Антоніна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Панфилова, Антонина Викторовна | - |
dc.contributor.author | Panfilova, Antonina | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-28T11:04:19Z | - |
dc.date.available | 2019-01-28T11:04:19Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Рослинництво [Електронний ресурс] : робочий зошит для лабораторних робіт студ. денної форми навч. напряму підгот. 6.090101 "Агрономія" / уклад. О. А. Коваленко, А. В. Панфілова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 140 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5130 | - |
dc.description.abstract | В завданнях передбачено вивчення та засвоєння агробіологічних, екологічних й агротехнічних особливостей вирощування польових сільськогосподарських культур, зокрема зернових хлібів другої групи, зернобобових та бульбоплідних культур. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | рослинництво | uk_UK |
dc.subject | зернові бобові культури | uk_UK |
dc.subject | хліба | uk_UK |
dc.subject | кукурудза | uk_UK |
dc.subject | агробіологічні особливості | uk_UK |
dc.subject | сільськогосподарські культури | uk_UK |
dc.subject | екологія рослин | uk_UK |
dc.subject | коренебульбоплоди | uk_UK |
dc.title | Рослинництво | uk_UK |
dc.type | Book | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kovalenko_O.RZ_Roslinnitstvo_Lab_2014.pdf | 6,19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.