Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5140
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Strikha, Ludmila, scientific director | - |
dc.contributor.author | Бабіна, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-29T07:34:30Z | - |
dc.date.available | 2019-01-29T07:34:30Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5140 | - |
dc.description | Бабіна О. В. ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ВИМОГ ДСТУ ISO 17025:2006 ТА ДСТУ ISO 10012:2005 ВИПРОБУВАЛЬНИХ ЛАБОРАТОРІЙ / О. В. Бабіна // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 8-11. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті представлено порівняльний аналіз ДСТУ ISO 17025:2006 ТА ДСТУ ISO 10012:2005 до випробувальних лабораторій. Встановлено, що в ДСТУ ISO 17025:2006 досконаліше викладено вимоги до технічної компетентності випробувальних лабораторій, виконання яких дозволяє лабораторії отримати можливість визнання результатів випробувань продукції іншими країнами. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | стандарти | uk_UK |
dc.subject | якість | uk_UK |
dc.subject | безпечність | uk_UK |
dc.subject | компетентність | uk_UK |
dc.subject | випробувальна лабораторія | uk_UK |
dc.title | ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ВИМОГ ДСТУ ISO 17025:2006 ТА ДСТУ ISO 10012:2005 ВИПРОБУВАЛЬНИХ ЛАБОРАТОРІЙ | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal17_10_02.pdf | 332,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.