Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5150
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorСтриха, Людмила Александровна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorStrikha, Ludmila, scientific director-
dc.contributor.authorДишлюк, С. В.-
dc.date.accessioned2019-01-29T09:37:36Z-
dc.date.available2019-01-29T09:37:36Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5150-
dc.descriptionДишлюк, С. В. МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ / С. В. Дишлюк, // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 66-70.uk_UK
dc.description.abstractУ статті представлено методи метрології, її оцінка якості та основні завдання.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectметрологіяuk_UK
dc.subjectоцінювання якостіuk_UK
dc.subjectкоефіцієнт дефектностіuk_UK
dc.subjectтехнічний рівеньuk_UK
dc.subjectкваліметріяuk_UK
dc.titleМЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal17_10_14.pdf326,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.