Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5169
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Косс, О.М. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-01T10:47:20Z | - |
dc.date.available | 2019-02-01T10:47:20Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5169 | - |
dc.description | Косс, О.М. ЗАБІЙНІ ПОКАЗНИКИ ТА МОРФОЛОГІЧНИЙ СКЛАД ТУШ БУГАЙЦІВ МОЛОЧНИХ ПОРІД / О.М. Косс // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 112-113. | uk_UK |
dc.description.abstract | В статті наведено забійні показники та морфологічний склад туш бугайців молочних порід. Встановлено, що застосовування запропонованої технології вирощування бугайців з використанням обмеженої кількості незбираного молока та спеціальних гранульованих комбікормів при вирощуванні бугайців української чорно-рябої та червоної степової породи до 6-місячного віку не впливає негативно на інтенсивність росту і розвитку та сприяє підвищенню їх продуктивності. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | бугайці | uk_UK |
dc.subject | технологія вирощування | uk_UK |
dc.subject | жива маса | uk_UK |
dc.subject | забійні показники | uk_UK |
dc.title | ЗАБІЙНІ ПОКАЗНИКИ ТА МОРФОЛОГІЧНИЙ СКЛАД ТУШ БУГАЙЦІВ МОЛОЧНИХ ПОРІД | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal17_10_24.pdf | 317,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.