Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5180
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Лихач, Вадим Ярославович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Лихач, Вадим Ярославович, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Likhach, Vadym, scientific director | - |
dc.contributor.author | Митник, Ю. В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-04T08:41:42Z | - |
dc.date.available | 2019-02-04T08:41:42Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5180 | - |
dc.description | Митник, Ю.В. ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЇ УТРИМАННЯ НА ВІДТВОРЮВАЛЬНІ ЯКОСТІ СВИНОМАТОК / Ю.В. Митник // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 167-173. | uk_UK |
dc.description.abstract | Представлено результати досліджень впливу технології утримання свиноматок за різних методів розведення на їх відтворювальні якості. Встановлено, що індивідуальне утримання холостих та поросних свиноматок у станках сприяє збільшенню показника заплідненості на 5,8 % (Р>0,95), підвищенню багатоплідності на 0,94 гол., кількості поросят при відлученні на 1,42 гол. (Р>0,999), живої маси у 30 днів на 0,7 кг порівняно з тваринами групового способу утримання. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | спосіб утримання свиноматок | uk_UK |
dc.subject | чистопородне розведення | uk_UK |
dc.subject | схрещування | uk_UK |
dc.subject | відтворювальні якості | uk_UK |
dc.title | ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЇ УТРИМАННЯ НА ВІДТВОРЮВАЛЬНІ ЯКОСТІ СВИНОМАТОК | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal17_10_36.pdf | 460,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.