Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5182
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Юлевич, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Юлевич, Елена Ивановна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Ulevich, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Михалко, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-04T08:49:30Z | - |
dc.date.available | 2019-02-04T08:49:30Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5182 | - |
dc.description | Михалко, М.М. ОТРИМАННЯ БІОГАЗУ ШЛЯХОМ ПЕРЕРОБКИ РІЗНИХ ВИДІВ ВІДХОДІВ / М.М. Михалко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 174-177. | uk_UK |
dc.description.abstract | Розглянуто поширений метод добування біогазу - анаеробне зброджування, за допомогою переробки відходів. Розглянуто фактори, що впливають на ефективність виробництва біогазу та перспективи виробництва біогазу в Україні. Проаналізовано технології та технічні засоби виробництва біогазу. Розглянуто вплив виробництва біогазу на навколишнє середовище. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | слова | uk_UK |
dc.subject | словосполучення | uk_UK |
dc.subject | біогаз | uk_UK |
dc.subject | сировина | uk_UK |
dc.subject | біометан | uk_UK |
dc.subject | анаеробне зброджування | uk_UK |
dc.title | ОТРИМАННЯ БІОГАЗУ ШЛЯХОМ ПЕРЕРОБКИ РІЗНИХ ВИДІВ ВІДХОДІВ | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal17_10_37.pdf | 328,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.