Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5219
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorМельник, Володимир Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorМельник, Владимир Александрович, научный руководитель-
dc.contributor.advisorMelnik, Vladimir, scientific director-
dc.contributor.authorТукмачова, С.І.-
dc.contributor.authorКурінний, А.О.-
dc.date.accessioned2019-02-06T08:25:51Z-
dc.date.available2019-02-06T08:25:51Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5219-
dc.descriptionТукмачова, С.І., Курінний, А.О. ВПЛИВ ТРИВАЛОСТІ ТІЛЬНОСТІ НА МОЛОЧНУ ПРОДУКТИВНІСТЬ КОРІВ / С.І. Тукмачова, А.О. Курінний // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 249-253.uk_UK
dc.description.abstractВ статті наведено рівень надою корів залежно від тривалості тільності. Встановлено, що рівень надою у первісток зменшується в міру подовження терміну тільності: від 4804 кг до 4551 кг молока. У межах кожної з груп корів, що мали тривалість тільності до 270, 271-280, 281-290, 291 і більше днів у міру зростання віку корів у отеленнях підвищується і рівень молочної продуктивності. Кількість молочного жиру, так як і рівень надою, зменшується з подовженням тривалості тільності лише у первісток. В інших групах ніякої тенденції не спостерігається.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectкоровиuk_UK
dc.subjectпервісткиuk_UK
dc.subjectтривалість тільностіuk_UK
dc.subjectмолочна продуктивністьuk_UK
dc.subjectнадійuk_UK
dc.subjectлактаціяuk_UK
dc.titleВПЛИВ ТРИВАЛОСТІ ТІЛЬНОСТІ НА МОЛОЧНУ ПРОДУКТИВНІСТЬ КОРІВuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal17_10_53.pdf389,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.