Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5243
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛихач, Вадим Ярославович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorЛихач, Вадим Ярославович, научный руководитель-
dc.contributor.advisorLikhach, Vadym, scientific director-
dc.contributor.authorВишневська, В.В.-
dc.date.accessioned2019-02-11T09:54:42Z-
dc.date.available2019-02-11T09:54:42Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5243-
dc.descriptionВишневська В. В. Технологічні особливості вирощування поросят в умовах ПОП «Вікторія» Новобузького району / В. В. Вишневська // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 33-38.uk_UK
dc.description.abstractВ статті представлено результати вивчення продуктивності молодняку свиней в період дорощування залежно від фізичного стану комбікорму. Науково-виробничі дослідження виконані в умовах ПОП «Вікторія» м. Новий Буг Миколаївської області, на групі помісного молодняку свиней (♀(ВБ×Л)×♂Макстер). В результаті досліджень встановлена доцільність гранулювання стартерного комбікорму для годівлі поросят у період дорощування. Доведено, що діаметр гранули впливає на показники продуктивності молодняку свиней, оптимальним можна вважати діаметр – 3 мм, що сприяло порівняно з розсипними комбікормами і крихтою збільшення приросту живої маси на 33,67% і 29,70%.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectфізичний стан комбікормуuk_UK
dc.subjectгранулюванняuk_UK
dc.subjectпродуктивність поросятuk_UK
dc.titleТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИРОЩУВАННЯ ПОРОСЯТ В УМОВАХ ПОП «ВІКТОРІЯ» НОВОБУЗЬКОГО РАЙОНУuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal_sg_12_06.pdf234,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.