Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5248
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Лихач, Вадим Ярославович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Лихач, Вадим Ярославович, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Likhach, Vadym, scientific director | - |
dc.contributor.author | Григор’єва, А.С. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-11T10:26:40Z | - |
dc.date.available | 2019-02-11T10:26:40Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5248 | - |
dc.description | Григор’єва А. С. Відгодівельні якості помісного молодняку свиней в умовах ТОВ «Таврійські свині» Херсонської області / А. С. Григор’єва // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 64-67. | uk_UK |
dc.description.abstract | Встановлено ефективність поєднання генотипів свиней вітчизняної та зарубіжної селекції, для підвищення відгодівельних і м’ясних якостей молодняку свиней. Доведено, що використання кнурів порід п’єтрен та дюрок української селекції «Степовий» на заключному етапі гібридизації дасть змогу збільшити відгодівельні та забійні показники у порівнянні з чистопородними тваринами української великої білої (УВБ). | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | свині | uk_UK |
dc.subject | помісі | uk_UK |
dc.subject | забійні якості | uk_UK |
dc.subject | відгодівельні показники | uk_UK |
dc.subject | гібридизація | uk_UK |
dc.title | ВІДГОДІВЕЛЬНІ ЯКОСТІ ПОМІСНОГО МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙ В УМОВАХ ТОВ «ТАВРІЙСЬКІ СВИНІ» ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal_sg_12_11.pdf | 272,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.