Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5249
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛихач, Вадим Ярославович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorЛихач, Вадим Ярославович, научный руководитель-
dc.contributor.advisorLikhach, Vadym, scientific director-
dc.contributor.authorДмитренко, В.В.-
dc.date.accessioned2019-02-11T10:35:57Z-
dc.date.available2019-02-11T10:35:57Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5249-
dc.descriptionДмитренко В. В. Відгодівельні якості помісного молодняку свиней в умовах ПОП «Вікторія» Новобузького району / В. В. Дмитренко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 68-73.uk_UK
dc.description.abstractВ статті наведені результати оцінки відгодівельних якостей молодняку свиней різних генотипів. Дослідження проводилися в умовах свинокомплексу ПОП «Вікторія» м. Новий Буг Миколаївської області. Встановлено, що на відміну від традиційної схеми отримання фінального відгодівельного молодняку ((ВБ × Л) × Д), запропоновані поєднання більш продуктивніші. Так, у молодняку свиней отриманого від поєднання свиноматок «F1» з помісними кнурами (Д × П) – «кантор» відмічено найвище значення середньодобових приростів – 777,5 г, що обумовило і найменші витрати кормів – 3,38 корм. од. на 1 кг приросту живої маси.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectсвиніuk_UK
dc.subjectпородаuk_UK
dc.subjectсхрещуванняuk_UK
dc.subjectвідгодівельні якостіuk_UK
dc.titleВІДГОДІВЕЛЬНІ ЯКОСТІ ПОМІСНОГО МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙ В УМОВАХ ПОП «ВІКТОРІЯ» НОВОБУЗЬКОГО РАЙОНУuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal_sg_12_12.pdf295,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.