Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5305
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСоболь О.М., науковий керівник-
dc.contributor.authorЛітвінцова, Я.М.-
dc.date.accessioned2019-02-19T07:27:45Z-
dc.date.available2019-02-19T07:27:45Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5305-
dc.descriptionЛітвінцова Я. М. Порівняльна характеристика технології вирощування та тренінгу молодняку верхового напрямку / Я. М. Літвінцова // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 151-156.uk_UK
dc.description.abstractВ статті розглянуто особливості технології вирощування та тренінгу молодняку чистокровної верхової та української верхової порід філії «Деркульський кінний завод № 63» ДП «Конярство України» протягом 2013 – 2016 років. Досліджено показники росту і розвитку жеребчиків та кобилок в віці 6, 12, 18 місяців, 2 та 2,5 років. Для молодняку чистокровної верхової породи в віці 6 - 18 міс. відмічено невідповідність стандартним показникам за усіма промірами. Молодняк української верхової відповідав вимогам стандартної шкали розвитку. Встановлено, що кобилки в віці 2 та 2,5 років значно перевищували стандартні вимоги за усіма промірами та, за більшістю, жеребчиків.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectконіuk_UK
dc.subjectмолоднякuk_UK
dc.subjectпородиuk_UK
dc.subjectпроміриuk_UK
dc.subjectшкала розвиткуuk_UK
dc.subjectтренінгuk_UK
dc.subjectкобилкиuk_UK
dc.subjectжеребчикиuk_UK
dc.titleПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ ТА ТРЕНІНГУ МОЛОДНЯКУ ВЕРХОВОГО НАПРЯМКУuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal_sg_12_25.pdf258,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.