Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5307
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кравченко, Олена Олександрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Кравченко, Елена Александровна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Kravchenko, Helen, scientific director | - |
dc.contributor.author | Марченко, В.Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-19T07:50:17Z | - |
dc.date.available | 2019-02-19T07:50:17Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5307 | - |
dc.description | Марченко В. Ю. Вплив згодовування комбікормів з різними рівнями обмінної енергії на показники забою курчат-бройлерів / В. Ю. Марченко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 162-167. | uk_UK |
dc.description.abstract | Стаття написана на основі вивчення впливу різних рівнів обмінної енергії у комбікормах для курчат-бройлерів на вихід продуктів забою. Встановлено, що оптимізований вміст обмінної енергії в кормах у передстартовий і фінішний періоди (відповідно 1,26 і 1,44 МДж) порівняно з рекомендаціями для кросу сприяє збільшенню передзабійної живої маси, виходу непатраної, напівпатраної та патраної тушки, грудних м’язів і м’язів тазових кінцівок. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | енергія | uk_UK |
dc.subject | комбікорм | uk_UK |
dc.subject | курчата-бройлери | uk_UK |
dc.subject | забій | uk_UK |
dc.subject | м’ясо | uk_UK |
dc.title | ВПЛИВ ЗГОДОВУВАННЯ КОМБІКОРМІВ З РІЗНИМИ РІВНЯМИ ОБМІННОЇ ЕНЕРГІЇ НА ПОКАЗНИКИ ЗАБОЮ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal_sg_12_27.pdf | 243,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.