Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5322
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Юлевич, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Юлевич, Елена Ивановна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Ulevich, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Олімпієва, О.К. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-20T07:06:38Z | - |
dc.date.available | 2019-02-20T07:06:38Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5322 | - |
dc.description | Олімпієва О. К. Вплив складу поживного середовища на ріст і розвиток ожини сорту «Торнфрі» в умовах In Vitro / О. К. Олімпієва // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 197-204. | uk_UK |
dc.description.abstract | Розглянуто вплив6-бензиламінопурину у різних концентраціях на ріст і розвиток мікроживців ожини сорту «Торнфрі», а також вплив наявності індолілмасляної кислоти (ІМК) і концентрації сахарози у поживному середовищі на коренеутворення мікрокущиків ожини того ж сорту в умовах in vitro. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | ожина сорту «Торнфрі» | uk_UK |
dc.subject | мікропагони | uk_UK |
dc.subject | мікрокущики | uk_UK |
dc.subject | мікроклональне розмноження | uk_UK |
dc.subject | поживне середовище | uk_UK |
dc.subject | фітогормони | uk_UK |
dc.subject | ризогенез | uk_UK |
dc.subject | корені | uk_UK |
dc.title | ВПЛИВ СКЛАДУ ПОЖИВНОГО СЕРЕДОВИЩА НА РІСТ І РОЗВИТОК ОЖИНИ СОРТУ «ТОРНФРІ» В УМОВАХ IN VITRO | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal_sg_12_33.pdf | 492,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.