Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5322
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЮлевич, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorЮлевич, Елена Ивановна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorUlevich, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorОлімпієва, О.К.-
dc.date.accessioned2019-02-20T07:06:38Z-
dc.date.available2019-02-20T07:06:38Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5322-
dc.descriptionОлімпієва О. К. Вплив складу поживного середовища на ріст і розвиток ожини сорту «Торнфрі» в умовах In Vitro / О. К. Олімпієва // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 197-204.uk_UK
dc.description.abstractРозглянуто вплив6-бензиламінопурину у різних концентраціях на ріст і розвиток мікроживців ожини сорту «Торнфрі», а також вплив наявності індолілмасляної кислоти (ІМК) і концентрації сахарози у поживному середовищі на коренеутворення мікрокущиків ожини того ж сорту в умовах in vitro.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectожина сорту «Торнфрі»uk_UK
dc.subjectмікропагониuk_UK
dc.subjectмікрокущикиuk_UK
dc.subjectмікроклональне розмноженняuk_UK
dc.subjectпоживне середовищеuk_UK
dc.subjectфітогормониuk_UK
dc.subjectризогенезuk_UK
dc.subjectкореніuk_UK
dc.titleВПЛИВ СКЛАДУ ПОЖИВНОГО СЕРЕДОВИЩА НА РІСТ І РОЗВИТОК ОЖИНИ СОРТУ «ТОРНФРІ» В УМОВАХ IN VITROuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal_sg_12_33.pdf492,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.