Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5338
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гамаюнова, Валентина Василівна | - |
dc.contributor.author | Gamayunova, Valentina | - |
dc.contributor.author | Литовченко, Андрій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Litovchenko, Andriy | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-20T11:30:48Z | - |
dc.date.available | 2019-02-20T11:30:48Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Гамаюнова В. В. Особливості водоспоживання пшениці озимої залежно від сортів, місця в сівозміні та удобрення в Південному Степу України / В. В. Гамаюнова, А. О. Литовченко // Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. - 2017. - № 2. - С. 17-21. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5338 | - |
dc.description.abstract | Наведено дані щодо впливу сортових особливостей, попередника, фону живлення та погодно-кліматичних умов вегетаційного періоду на сумарне водоспоживання пшениці озимої, показано шляхи підвищення ефективності використання ґрунто вої вологи й атмосферних опадів для формування більш високої зернової продуктивності культури в умовах південного Степу України. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | пшениця озима | uk_UK |
dc.subject | сорти | uk_UK |
dc.subject | попередник | uk_UK |
dc.subject | фон живлення | uk_UK |
dc.subject | сумарне водоспоживання | uk_UK |
dc.subject | коефіцієнт водоспоживання | uk_UK |
dc.subject | умови вегетаційного періоду | uk_UK |
dc.title | Особливості водоспоживання пшениці озимої залежно від сортів, місця в сівозміні та удобрення в Південному Степу України | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
847-Article Text-1686-1-10-20170926.pdf | 588,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.