Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5340
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Крамаренко, Олександр Сергійович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Крамаренко, Александр Сергеевич, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Kramarenko, Alexander, scientific director | - |
dc.contributor.author | Подвисоцька, Т.О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-20T13:29:08Z | - |
dc.date.available | 2019-02-20T13:29:08Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5340 | - |
dc.description | Подвисоцька Т. О. Характеристика відтворних якостей та молочної продуктивності корів червоної степової породи / Т. О. Подвисоцька // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 217-223. | uk_UK |
dc.description.abstract | Було проаналізувано вплив тривалості сервіс-періоду, сухостійного періоду та МОП на особливості формування молочної продуктивності корів. Середня тривалість сервіс- періоду складала 110,1±3,4 доби. Cередня тривалість сухостійного періоду складала 89,7±2,7 діб. В середньому, для тварин дослідного стада тривалість періоду між отеленнями становила 381,1±4,2 доби. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | відтворні якості | uk_UK |
dc.subject | молочна продуктивність | uk_UK |
dc.subject | корови | uk_UK |
dc.subject | червона степова порода | uk_UK |
dc.title | ХАРАКТЕРИСТИКА ВІДТВОРНИХ ЯКОСТЕЙ ТА МОЛОЧНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ КОРІВ ЧЕРВОНОЇ СТЕПОВОЇ ПОРОДИ | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal_sg_12_36.pdf | 260,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.