Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5344
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Сіра, Ю.В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-21T07:44:24Z | - |
dc.date.available | 2019-02-21T07:44:24Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5344 | - |
dc.description | Сіра Ю. В. Використання яловичини одержаної від тварин різних вагових кондицій для виробництва ковбас / Ю. В. Сіра // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 242-247. | uk_UK |
dc.description.abstract | В статті наведено результати досліджень щодо вивчення ефективності використання яловичини, одержаної від тварин різних вагових кондицій та визначення виходу і якості варених ковбас за класичної технології виробництва. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | велика рогата худоба | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | відгодівля | uk_UK |
dc.subject | яловичина | uk_UK |
dc.subject | варена ковбаса | uk_UK |
dc.subject | органолептична оцінка | uk_UK |
dc.title | ВИКОРИСТАННЯ ЯЛОВИЧИНИ ОДЕРЖАНОЇ ВІД ТВАРИН РІЗНИХ ВАГОВИХ КОНДИЦІЙ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КОВБАС | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal_sg_12_40.pdf | 235,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.