Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5457
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЮлевич, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorЮлевич, Елена Ивановна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorUlevich, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorГеоргієва, Є.І.-
dc.date.accessioned2019-03-05T10:13:07Z-
dc.date.available2019-03-05T10:13:07Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5457-
dc.descriptionГеоргієва Є .І. Вплив концентрації цитокінінів і ауксинів на ріст і розвиток лаванди (Lavandula Angustifolia mill.) в умовах in vitro / Є .І. Георгієва // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 46-53.uk_UA
dc.description.abstractВ статті було розглянуто вплив кінетину, гіберелової кислоти на ріст і розвиток мікропагонів лаванди вузьколистої. А також вплив нафтилоцтової, індолілмасляної та індолілоцтової кислот у різних концентраціях на укорінення лаванди в умовах in vitro.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectлаванда вузьколистаuk_UA
dc.subjectмікропагониuk_UA
dc.subjectмікроживціuk_UA
dc.subjectексплантuk_UA
dc.subjectукоріненняuk_UA
dc.subjectмікроклональне розмноженняuk_UA
dc.subjectпоживне середовищеuk_UA
dc.titleВПЛИВ КОНЦЕНТРАЦІЇ ЦИТОКІНІНІВ І АУКСИНІВ НА РІСТ І РОЗВИТОК ЛАВАНДИ (LAVANDULA ANGUSTIFOLIA MILL.) В УМОВАХ IN VITROuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-09.pdf335,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.