Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5460
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Стародубец, Алексей Александрович, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Starodubets, Aleksey, scientific director | - |
dc.contributor.author | Гресь, О.В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-06T09:30:50Z | - |
dc.date.available | 2019-03-06T09:30:50Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5460 | - |
dc.description | Гресь О. В. Сучасна система оцінки якості та безпечності кормів / О. В. Гресь // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 65-72. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті досліджено та проаналізовано впровадження системи забезпечення безпечності кормів GMP на виробництві. Обґрунтовано та досліджено вплив системи забезпечення безпечності для підвищення конкурентоспроможності готової продукції. Згідно даного дослідження надано рекомендації щодо функціонування системи GMP на підприємствах з виробництва кормів, які дозволять вийти підприємству на якісно новий рівень обслуговування. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | GMP | uk_UA |
dc.subject | стандарт | uk_UA |
dc.subject | корм | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | сертифікація | uk_UA |
dc.title | СУЧАСНА СИСТЕМА ОЦІНКИ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ КОРМІВ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-12.pdf | 215,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.