Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5464
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorГалімов, Сергій Миколайович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorГалимов, Сергей Николаевич, научный руководитель-
dc.contributor.advisorGalimov, Sergei, scientific director-
dc.contributor.authorЗанько, Ю.С.-
dc.date.accessioned2019-03-06T12:04:04Z-
dc.date.available2019-03-06T12:04:04Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5464-
dc.descriptionЗанько Ю. С. Відтворювальні якостей свиней при різних методах розведення в умовах СГПП «Техмет-Юг» / Ю. С. Занько // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 90-93.uk_UA
dc.description.abstractВ статті наведено характеристику відтворювальних якостей кнурів породи п’єтрен селекції в поєднанні з різними генотипами (ВБ), (ВБ×Л), (Д×ВБ), (ЧБП×ВБ). Встановлено, найвищий рівень відтворювальних якостей від поєднання (Д×ВБ)×П та (ВБ×Л)×П що становить 10,96 та 10,84 голів відповідно. При використанні кнурів породи п’єтрен в поєднанні з свиноматками великої білої породи встановлено зниження показника багатоплідності по відношенню до інших помісних свиноматок на 2,14 голів, або на 16,9%uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectвідтворювальна здатністьuk_UA
dc.subjectбагатоплідністьuk_UA
dc.subjectгенотипuk_UA
dc.subjectсхрещуванняuk_UA
dc.subjectпоєднанняuk_UA
dc.subjectп’єтренuk_UA
dc.subjectугорська селекціяuk_UA
dc.titleВІДТВОРЮВАЛЬНІ ЯКОСТЕЙ СВИНЕЙ ПРИ РІЗНИХ МЕТОДАХ РОЗВЕДЕННЯ В УМОВАХ СГПП «ТЕХМЕТ-ЮГ»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-16.pdf191,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.