Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5471
Назва: Енергозберігаючі та екологічні технології в АПК
Автори: Гавриш, Валерій Іванович
Havrysh, Valeriy
Грубань, Василь Анатолійович
Hruban, Vasyl
Ключові слова: результати визначення
Тематика курсової роботи
технологічні карти
Механізована технологія
Дата публікації: 2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Енергозберігаючі та екологічні технології в АПК [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 208 - "Агроінженерія" / уклад. : В. І. Гавриш, В. А. Грубань. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 66 с.
Короткий огляд (реферат): При вивченні дисципліни «Енергозберігаючі та екологічні технології в АПК», згідно навчального плану по спеціальності 208 – «Агроінженерія» студенти виконують курсову роботу. Для успішного засвоєння програмного матеріалу курсу «Енергозберігаючі та екологічні технології в АПК» його вивчення повинно супроводжуватись вирішенням ряду задач. Це забезпечить не тільки краще запам’ятовування матеріалу який вивчається, а й чітке уявлення про кількісні характеристики розглянутих явищ, але й більш глибоке розуміння їх фізичної сутності. Тому при вивченні кожного розділу курсу не слідує обмежуватись рішенням тільки одного питання, вказаного в завданні. З метою самоперевірки матеріалу розділу, який вивчається слідує вирішувати й інші, відносні до нього питання, з приведеного нижче переліку питань для завдань на контрольні роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5471
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Energozberigayuchi ta ekologichni texnologiyi v APK.pdf623,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.