Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5513
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛихач, Вадим Ярославович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorЛихач, Вадим Ярославович, научный руководитель-
dc.contributor.advisorLikhach, Vadym, scientific director-
dc.contributor.authorМотринець, М.В.-
dc.date.accessioned2019-03-12T09:50:50Z-
dc.date.available2019-03-12T09:50:50Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5513-
dc.descriptionМотринець М. В. Підвищення ефективності використання генофонду свиней в умовах ТОВ «Таврійські свині» Херсонської області / М. В. Мотринець // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 187-194.uk_UA
dc.description.abstractНаведено продуктивні якості свиней української м’ясної породи (асканійського типу) та великої білої породи зарубіжної селекції в умовах ТОВ «Таврійські свині» Скадовського району Херсонської області. Впровадження інтенсивних елементів технології дало можливість отримати високі результати продуктивності тварин. Встановлено, що в племінному заводі ТОВ «Таврійські свині» розводяться та вирощуються такі породи свиней які є не перевершеними за відтворювальними, відгодівельними та м’ясними якостями в умовах України. Галузь свинарства у господарстві стала рентабельною та конкурентоспроможною серед господарств області та країни.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсвиніuk_UA
dc.subjectпородаuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectпродуктивні якостіuk_UA
dc.subjectбонітуванняuk_UA
dc.titleПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ГЕНОФОНДУ СВИНЕЙ В УМОВАХ ТОВ «ТАВРІЙСЬКІ СВИНІ» ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-33.pdf211,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.