Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5516
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛихач, Анна Василівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorЛихач, Анна Васильевна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorLykhach, Anna, scientific director-
dc.contributor.authorПавленко, І.Г.-
dc.date.accessioned2019-03-14T07:53:55Z-
dc.date.available2019-03-14T07:53:55Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5516-
dc.descriptionПавленко І. Г. Вплив раціонів годівлі на молочну продуктивність корів в умовах ТзДВ «Південний колос» Новоодеського району / І. Г. Павленко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 205-211.uk_UA
dc.description.abstractУ статті наведений вплив раціонів годівлі на молочну продуктивність корів червоної степової породи. Отримані результати свідчать що збільшення величини надою та вмісту жиру в молоці може бути пов’язано із зміною складу раціонів годівлі. Використання деяких мікроелементів поряд із балансуванням раціонів годівлі за вмістом основних поживних речовин сприяє підсиленню обмінних процесів в організмі тварин, покращується їх фізіологічний стан та збільшується молочна продуктивність.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолочна продуктивністьuk_UA
dc.subjectпоживні речовиниuk_UA
dc.subjectраціонuk_UA
dc.subjectмікроелементиuk_UA
dc.titleВПЛИВ РАЦІОНІВ ГОДІВЛІ НА МОЛОЧНУ ПРОДУКТИВНІСТЬ КОРІВ В УМОВАХ ТзДВ «ПІВДЕННИЙ КОЛОС» НОВООДЕСЬКОГО РАЙОНУuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-36.pdf205,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.