Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5553
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Горбенко, Олена Андріївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Gorbenko, Elena, scientific director | - |
dc.contributor.advisor | Кім, Наталія Ігорівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kim, Nataliya, scientific director | - |
dc.contributor.author | Панна, А. В. | - |
dc.contributor.author | Скарлат, В. І. | - |
dc.contributor.author | Поштаренко, М. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-18T13:45:08Z | - |
dc.date.available | 2019-03-18T13:45:08Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Панна А. В. Дослідження технологічних схем виробництва гречаної крупи / А. В. Панна, В. І. Скарлат, М. Г. Поштаренко ; наук. керівн. О. А. Горбенко, Н. І. Кім // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 29-ї студентської науково-теоретичної конференції, 22 - 24 березня 2017 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет ; Інженерно-енергетичний факультет. – Миколаїв : МНАУ, 2017. - С. 25-28. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5553 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто відомі технології виробництва гречаної крупи. Досліджено спосіб виготовлення гречаної крупи, що дозволяє значно зменшити внутрішньозаводський оборот продукту, підвищити продуктивність і ефективність технологічного процесу вироблення крупи. Для підготовки зерна гречки до переробки в крупу після очищення її піддають гідротермічній обробці, що включає операції пропарювання, сушки, охолодження. Пропарювач зерна - апарат А9-БПБ з автоматичним управлінням призначений для обробки парою гречки, проса, вівса, пшениці, рису та ін. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article the known technology of production of buckwheat. Researched method of making buckwheat to significantly reduce in-plant product turnover, increase productivity and efficiency of the process production of cereals. For the preparation of buckwheat groats in processability after cleaning it is subjected to hydrothermal treatment, including surgery steaming, drying, cooling. Proparyuvach grain - machine-A9 BPB Automatic designed for steaming buckwheat, millet, oats, wheat, rice and others. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Дослідження технологічних схем виробництва гречаної крупи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2017 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
25-28-29 Студ коф_2017.pdf | 387,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.