Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5655
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетренко, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorПетренко, Наталия Валериевна-
dc.contributor.authorPetrenko, Nataliya-
dc.contributor.authorМедведєва, Лариса Михайлівна-
dc.contributor.authorМедведева, Лариса Михайловна-
dc.contributor.authorMedvedyeva, Larysa-
dc.date.accessioned2019-04-17T06:57:26Z-
dc.date.available2019-04-17T06:57:26Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПетренко Н. В. Організація професійної підготовки фахівців аграрної галузі до здоров’язбережувальної діяльності / Н. В. Петренко, Л. М. Медведева // Сучасний рух науки: тези доп. V міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 7-8 лютого 2019 р. – Дніпро, 2019. – C. 540-544.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5655-
dc.description.abstractОсобливістю організації підготовки студентів аграрного університету є не тільки залучення їх до здорового способу життя а й мотивація щодо професійної діяльності в контексті забезпечення здоров’я людини через застосування здоров’язбережувальних технологій в аграрній галузі. Формування здорового способу життя у студентів закладів вищої аграрної освіти викликана зростанням навантажень на організм особистості у зв’язку з ускладненням суспільного життя, збільшенням ризиків техногенного, екологічного характеру.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectздоров’язбережувальна діяльностьuk_UA
dc.subjectпрофесійна підготовкаuk_UA
dc.subjectфахівці аграрної галузіuk_UA
dc.subjectздоровий спосіб життяuk_UA
dc.subjectздоров’я людиниuk_UA
dc.titleОрганізація професійної підготовки фахівців аграрної галузі до здоров’язбережувальної діяльностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет культури і виховання)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Medvedeva_2019.pdf122,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.